"Alsof hun hoofden aan elkaar zijn getapet - de centrale as in deze choreografie - ontvouwt zich een vloeiend, ritmisch spel van loslaten en verstrengeling, dragen en gedragen worden, aantrekken en afstoten, waaruit rigoureus alle pathetische sérieux is gefilterd."
02/05/2013 - De Morgen

"De beste dansvoorstelling die ik in tijden heb gezien.
De ongebruikelijke choreografie was krachtig en komisch, plagerig en lief. Dehaes heeft me een oprecht en hoopgevend inzicht gegeven in de relatie die tussen twee mensen kan bestaan."
30/05/2014 - www.ongekunsteld.net

"Spelplezier, humor, erotiek, een zucht als knipoog naar Women: Dehaes weet hoe je een stille choreografie boeiend houdt."
02/05/2013 - De Standaard

" **** Dehaes stuurde de dansers in Grafted tot een prachtig, adembenemend resultaat dat ontroert, overweldigt en bijblijft. Meer dan eens klonk er een geschrokken kreetje uit het publiek over de souplesse waarmee deze artiesten hun lichamen manoeuvreerden. Na de voorstelling moesten de dansers tot vier keer terugkomen om het applaus in ontvangst te nemen. Chapeau!"
02/05/2013 - CJP

"Overtuigend mooi en beklijvend."
01/05/2013 - De Theaterkrant

"De nieuwe choreografie zit naar verluidt vol knipogen naar zijn vroeger werk, en Dehaes zou zijn dansers ook nu weer fysiek uitputten om tot een wonderlijk sobere mix van ballet en acrobatie te komen."
27/04/2013 - De Standaard

Vroeger tekende Dehaes wezens/objecten die de dansers daarop 'animeerden'. "Nu vertrek ik van de dansers. Ik teken hun geïmproviseerde bewegingen en bouw van daaruit de choreografie. Mijn schetsen zijn mijn partituren. Ik teken vooral tijdens het repeteren."
24/04/2013 - Knack